Fusion Kőkorszak Sószoba, ahol átélheted a kőkorszak világát

Fusion Kőkorszak Sószoba Kaposváron - Sóterápia a sóbarlangban

Sóterápia a sóbarlangban

Napjainkban az asztma az allergia és egyéb felső légúti megbetegedések, az egyik leggyakoribb betegségnek számítanak, mind felnőttek mind gyerekek körében. A SÓTERÁPIA egy olyan eljárás, mellyel természetes módon kezelhetjük ezeket a megbetegedéseket, enyhíthetjük a tüneteket, sőt ami még fontosabb rendszeres használatával meg is előzhetjük! A természetes PARAJDI SÓTERÁPIA klímája rendkívül pozitív élettani gyógyhatással van a szervezetre, ezáltal a szervezet öngyógyító folyamatát segíti!

A természetes gyógyító PARAJDI SÓ, a légzés során bejut a tüdőbe, kitisztítja a légutakat és regenerálja a nyálkahártyát, ezáltal megkönnyíti a légzést, és így enyhíti az allergiás tüneteket is. Egy olyan terápiás helységet alakítottunk ki Élményközpontunkban, ahol a gyermekek kalandos játékuk során, a VILÁG LEGÉRTÉKESEBB SÓJÁT a különleges gyógyító hatásáról ismert, rendkívül értékes ásványi anyag tartalmú PARAJDI SÓT lélegzik be, mely az összes környezeti szennyeződéstől mentes. Tökéletes terápia a nyirkos, hideg, őszi/téli hónapokban akár megelőzésre akár gyógyulás szempontjából. Felnőtt vendégeink részére relaxációs zene, ill a színterápia nyújt felüdülést a léleknek, segít a stresszoldásban, és kikapcsolódásban, míg a só kifejti jótékony hatását.

Kúra szerűen ajánljuk használatát!

Mikor van szükség a sóterápiára?

Megfázás, köhögés, nátha, hiperaktív gyermekeknél, alvászavar, koncentrációs zavar megszüntetése, stresszoldás, nyugalom, eltöltődés céljából. Különféle bőrbetegségek, ekcéma enyhítése, dohányzás, horkolás, légcsőhurut, hörghurut, arcüreggyulladás, fülgyulladás, hangszálgyulladás, asztma, allergia, ekcéma, pikkelysömör, krupp megelőzése, immunrendszer erősítése.

A szolgáltatás igénybe vehető előzetes telefonos bejelentkezéssel:
Hétfőtől-vasárnapig: 10.00-18.00-ig

Előzetes időpontfoglalás és információ az alábbi telefonszámon lehetséges: 06 82/529-505

Gyermekjegy: 1.000,-Ft/max. 50 perc
Kísérőjegy: 500,-Ft (mely a gyermekjegy megváltásával azonos időtartamra és egyidejűleg használható fel)
Felnőtt jegy: 1.000,-Ft/max. 50 perc

A sószoba használata játszóházi belépővel ingyenes.

10 alkalmas gyermek bérlet + 1 fő kísérő: 12.000,-Ft /alkalmanként max. 50 perc/
15 alkalmas bérlet + 1 fő kísérő: 16.000,-Ft /alkalmanként max. 50 perc/
A bérletek 3 hónapig érvényesek és átruházhatók!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a sószoba kúra szerinti alkalmazás esetén, két látogatás között max. 3 nap szünetet tartsanak.


Info: 82/529-505

Oszd meg, hogy mások is értesüljenek a lehetőségről!

/