Babaklub és zenebölcsi 2016 ösztől

Meghívó

Babaklub és zenebölcsi 2016 ösztől

Babaklub és zenebölcsi 2016 ösztől

Újra a várva várt babaklub és zenebölcsi minden pénteken!

2016.09.09-től újra, minden pénteken délelőtt szeretettel várjuk a kicsiket (0-3 éves korig) és Anyukájukat kellemes környezetben egy vidám utazásra a gyermekjátékdalok, mondókák világába. A foglalkozáson felcsendülő dalok és mondókák célja: az Anya - Gyermek kapcsolat erősítése, a gyermek zene iránti érdeklődésének felkeltése, zenei képességük, mozgáskultúrájuk játékos fejlesztése.

Foglalkozás helyszíne:

Kids Fusion Játszóház (7400 Kaposvár, Jutai u. 75.) - Ingyenes parkolás, játszóház, kisállat simogató, sószoba, kávézó, free wifi

Foglalkozás időpontja:

péntek, 10:30 - 12:00, melyből a zenés foglalkozás 30 perc.

A foglalkozásokat vezeti:

Istántsuly Júlia (Julcsi néni) zeneterapeuta (Jelenleg a Liszt F. Zeneiskola oktatója, ill fejlesztő foglalkozásokat tart sérült gyermekek részére.)

Foglalkozás díja:

1300 Ft/alkalom - amely a foglalkozáson túl magában foglal 1 óra ingyenes játéklehetőséget a játszóházban vagy sószoba használatot, illetve a kinti Fusion Farmon látogatható állatsimogatót. (testvérkedvezmény -20%)

Az első foglalkozás időpontja: 2016. szeptember 9. 

Nevelj játékos dallal boldog gyermeket!

A ritmusos szövegek nemcsak élvezetesebbé tehetik a megszokott elfoglaltságokat, de a gyerek érzelmi fejlődésének is alapvető kellékei. Az orvosok a zenét sokszor gyógymódként ajánlják, különösen a picik számára. Azt is megfigyelték, hogy azok az apróságok, akik sok éneket és zenét hallanak, gyorsabban tanulnak, különösen nyelveket és matematikát. A dalok azonban érzelmeket közvetítenek, ami különösen fontos fiatalkorban, ha szeretnéd, hogy gyermekednek ne legyenek pszichés problémái.

Mozdulj ki a hétköznapokból!

Nem utolsó sorban az anyukák is kicsit kimozdulnak, mivel a foglalkozás után egyfajta baba-mama klub alakul ki. A szülők a játszóházban, vagy a kávézóban megoszthatják egymással tapasztalataikat.

Info: +36 70 5265418

Oszd meg, hogy mások is értesüljenek róla!


Info: 82/529-505

/